93 752 41 71

Servei comunitariServei comunitari

Una acció educativa del Servei Comunitari de l’alumnat de 3r d’ESO de l’escola va tenir lloc el dies 6 i 12 d’abril, tot col·laborant amb l’organització del centre de Distribució Solidària d’Aliments (DISA Premià) que s’adreça a les persones que no els hi és possible cobrir la necessitat de l’alimentació i són derivades des dels serveis socials dels ajuntaments de Premià de Mar i de Premià de Dalt.

Les persones beneficiàries d’aquest servei obtenen uns punts que bescanvien per aliments bàsics i són acompanyades per persones voluntàries que les ajuden en la tria de productes perquè aquesta sigui el més equilibrada possible.

DISA va iniciar la seva activitat el mes de setembre del 2015 i és gràcies a les persones voluntàries que es poden realitzar les diferents tasques que es duen a terme.

Gaudir d’un temps ajudant en el centre logístic de Premià de Mar, ordenant i col·locant els productes alimentaris en les prestatgeries així com conèixer el dia a dia de les persones voluntàries, facilita que l’alumnat mostri empatia i visqui accions de compromís cívic posant les seves capacitats al servei de la comunitat, especialment en aquests temps de tanta incertesa i necessitat.

Són els projectes d’aquest tipus els que ens fan veure la necessitat d’implicar-nos en l’entorn immediat, la nostra comunitat, i ens ajuden a esdevenir ciutadans compromesos i solidaris.

Classe de 3r ESO

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website