93 752 41 71

Sant Jordi 2021

El curs va avançant i toca fer parada en una de les festes més importants i estimades de l’escola: SANT JORDI!!! La festa de la literatura i l’amor.

Tot i que aquest any no ho vam poder celebrar com ens agradaria, estem molt contents de ser a l’escola tots junts i viure aquest moment gaudint la festa amb diferents activitats.

Ha estat la setmana dels contes, els cavallers, les princeses, les roses… fins i tot va aparèixer un drac al Cicle Inicial que encara avui ens dóna la benvinguda cada matí.
Gràcies a la participació de moltes famílies, els nens i les nenes d’Educació Infantil i Cicle Inicial van gaudir d’una setmana de contes que les famílies van enregistrar i ens van compartir, amb històries fantàstiques i meravelloses que van deixar els alumnes bocabadats.

L’equip de mestres de l’escola també hi hem volgut posar el nostre granet de sorra i us animem a fer ús de la Videoteca de Sant Jordi, una biblioteca virtual on trobareu històries d’allò més boniques explicades pels mestres de l’escola.

Com és tradició, l’alumnat de l’escola, des de P3 fins a 4t d’ESO, va participar en el XV Jocs Florals i divendres vam conèixer els premiats de cada curs.

Aquest any tots els grups d’Educació Primària han participat en la 18a edició dels premis Pilarín Bayés i… hi ha hagut premi: la classe de 2n veurà el seu conte publicat en un llibre il·lustrat per la Pilarín.

2n de Primària 20-21

 

Jan Tornero 20-21

Per acabar de fer la festa grossa, el diumenge en Jan Tornero de 1r d’ESO va guanyar el 2n premi de Poesia del Concurs Literari 2021 de l’Ajuntament de Premià de Mar.

 

Celebrem els èxits d’enguany i esperem que l’any que ve en siguin més.

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website