Atenció psicopedagògica

Disposem de dos psicòlegs a dedicació completa per a l’alumnat de l’escola. Així, conjuntament amb l’equip de tutors/es, assegurem un bon seguiment de l’evolució de cada alumne des de totes les vessants.

image

Acollida matinal

Per tal de donar resposta a la conciliació laboral dels pares/mares, l’escola posa a disposició de les famílies la possibilitat d’entrar abans de començar les classes.

Entrada de 7.30 a 9.00h

Menjador

Diàriament, de 13 a 15h, amb activitats i jocs monitoritzats. El menjador de l’escola és un bon espai educatiu per a treballar actituds i hàbits relacionats amb la higiene, l’alimentació, l’ordre, la convivència i el temps de lleure. 
A l’espai web de l’escola es publiquen cada mes els menús previstos per a les properes setmanes. Són menús variats, equilibrats, elaborats amb productes de temporada i de proximitat. La sol·licitud del servei de menjador es fa de manera telemàtica a través del següent formulari.

Equipació esportiva

En el següent enllaç podreu trobar l’equipació esportiva de l’escola. L’enllaç pertany a ESCOLAR TEXTIL, que és l’empresa proveïdora.  

Recordeu que amb l’enllaç podeu fer la selecció dels productes que voleu comprar i fer el pagament en línia. La vostra comanda us arribarà directament al vostre domicili. L’enviament és gratuït, però no s’accepten devolucions.

Extraescolars

Oferim una proposta d’extraescolars variada i adaptada a cada franja d’edat, des d’ I3 fins a l’ESO.

Oxford University Test Centre

You can certify your level of English (A2, B1 and B2) at our school. As an approved test centre, Escola Assís offer you the possibility to test your ability to understand and communicate effectively in English by accrediting 4 skills –Reading, Listening, Speaking and Writing; either jointly or throughout separate assessment sessions.

Tests are held 100% online and are carried out in our school facilities, according to a previously arranged schedule of calls. Candidates’ answers are sent to England for corrections and a results report by Oxford University Press is delivered back in two weeks’ time.

Batxillerat Dual

L’escola té un conveni signat amb Academica Corporation –la principal institució escolar i educativa dels EUA i creadora del programa internacional de doble titulació “Diploma Dual”– per oferir als nostres alumnes la possibilitat de cursar el DIPLOMA DUAL “BATXILLERAT DUAL AMERICÀ”.

Casal d’estiu

Un cop acabat el curs escolar, comença el Casal d’Estiu per a l’alumnat d’Educació Infantil i Primària.

Oferim diverses modalitats d’horaris i preus per adaptar-nos millor a les necessitats de cada família.

casal