0072

Qui som

Us donem la benvinguda a l’Escola Assís

L’escola Assís forma part de la Congregació de les Germanes Caputxines de la Mare del Diví Pastor, fundada pel Beat Josep Tous i Soler l’any 1850 i titular de cinc centres educatius més a Catalunya així com d’altres centres a l’estat espanyol i fora de les nostres fronteres. Una escola concertada d’una sola línia que batega des del nucli antic de Premià de Mar ja fa més de 125 anys, amb una proposta educativa basada en la innovació, l’excel·lència acadèmica i el tracte personalitzat del nostre alumnat, per als qui fem de l’escola la seva segona llar!

Contacta’ns i ens coneixerem!

Caràcter propi

Ajudem l’alumnat a preguntar-se: “Sóc un bon alumne o un bon aprenent?"
  1. Som una escola cristiana, humanista, plural i catalana.
  2. Apostem per la innovació pedagògica.
  3. Promovem una educació integral, ambiciosa i exigent.
  4. Eduquem amb una concepció cristiana de la persona i el món.
  5. Treballem les intel·ligències múltiples.
  6. Fomentem els valors i el talent de l’alumnat.
  7. Els ajudem a créixer perquè esdevinguin persones lliures.
"Som una escola cristiana, humanista, plural i catalana que aposta per la qualitat educativa, compromesa amb les necessitats de l'alumnat, de les seves famílies i de la societat actual"

Instal·lacions

Coneix la nostra escola

El nostre organigrama

Titular
Gna. Janneth Colindres Pérez
janneth@escolaassis.cat
Director
Sr. Martí Sánchez Pedra
direccio@escolaassis.cat
Cap d’estudis d'Infantil/Primària
Sra. Mª Josep Guerrero Bruguera
mariajosep@escolaassis.cat
Cap d’estudis ESO
Sr. Àlex Redondo Arolas
alex@escolaassis.cat

Consell escolar

El Consell escolar és un òrgan de participació de tota la comunitat educativa on hi estan representats la direcció i la titularitat del centre, el professorat, l’alumnat, les famílies i el personal d’administració i serveis. Es reuneix amb una periodicitat ordinària de tres/quatre mesos.

AFA

L’AFA és una associació, sense ànim de lucre, que busca el diàleg i la transparència amb els seus associats. Està formada per un grup de mares i pares compromesos en l’educació dels seus fills/es, amb ganes de treballar per a tots els nens i nenes de l’escola, així com per les famílies associades a l’AFA.

Al mateix temps, treballa en coordinació amb l’equip docent i la direcció del centre, sempre amb la intenció d’aportar idees i dur a terme millores per al nostre alumnat. Al seu torn, es fa ressò de les idees i projectes dels pares i mares per a ser tingudes en consideració.