93 752 41 71

Visita al Mercat Municipal de Premià de Mar

El passat dia 14 de Maig la classe de P4 vàrem visitar el Mercat Municipal de Premià de Mar, dins de la cloenda del “Projecte Menja’t les lletres” que hem estat treballant durant tot el curs i de la Unitat número 8 que ens parla dels Aliments.
El Mercat Municipal és un servei públic a l’abast de tota la població i nosaltres que tenim aquest servei molt a prop de l’escola, no podíem passar-lo per alt.

Així doncs, la 1a parada que vam visitar va ser la de les Verdures i les Fruites, on la Mary, la mare de l’Ezequiel, ens va atendre molt bé i li vam poder preguntar un munt de coses. En 2n lloc ens vam dirigir cap a la parada del Peix. En 3r lloc, vam visitar la parada dels Fruits secs. En 4t lloc, vam visitar la parada dels Llegums. En 5è lloc, vam parar-nos a la parada del Pollastre. En 6è lloc, vam visitar a la parada de la Cansaladeria (Carnisseria) i en últim lloc, vam visitar la parada de la Xarcuteria i cansaladeria. En cadascuna d’aquestes parades vam poder preguntar qui producte venien i ens el van mostrar.

A tot arreu ens van atendre molt amablement. Moltes gràcies!

Aquí us deixem les imatges d’aquell dia.

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website