93 752 41 71

P3 – SORTIDA A LA GRANJA DE CAN CLARENS

P3 – SORTIDA A LA GRANJA DE CAN CLARENS

Benvolguts pares i mares de P3,

El passat divendres, 8 de maig, els nens i les nenes de P3, acompanyats de la Rosa i la Isabel, vam anar a Can Clarens a conèixer com són i com viuen els animals de granja.

A Can Clarens ens esperava la Gemma que ens va acompanyar tot el dia i ens va fer de guia.

Només arribar vam poder gaudir d’una passejada pel bosc i d’un bon esmorzar, després una mica de joc que sempre va bé i… preparats per a veure i tocar animals!

Primer vam anar  a portar menjar als ànecs i a les oques, feien una miqueta de por! després vam entrar a la “casa” dels conills i la Gemma ens va explicar moltes coses. També ens va deixar tocar un conillet molt poruc. Vam treballr una mica i vam anar a recollir herba al camp per a donar-li als animals, quina feinada! Com pesava el carretó!

Al corral de les ovelles vam gaudir molt, que grans que són i quin abric que porten! També vam raspallar un ase molt simpàtic i després vam anar a veure la Marquesa, una vaca que tenia molta gana! Al seu costat hi havia un porc molt gran i tranquil. I després vam entrar al corral de les gallines, quin enrenou!

Amb tota aquesta feinada la panxa va començar a queixar-se… quina sed i quina gana! Que bo que estava l’arròs, l’hamburguesa, les patates i la poma… ens ho vam menjar tot!

Després de menjar a jugar una estona i… cap a Premià!

Vam gaudir d’un dia fantàstic, amb molt bon temps i moltes experiències i sorpreses!

Aquí us deixem un resum, esperem que us agradi!

 

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website