93 752 41 71

Som escola de PAU

Les escoles cristianes de Catalunya vivim amb tristesa el nou episodi de guerra que està patint Ucraïna i que està suposant milers de víctimes i un dolor enorme a milers de famílies. Per això volem manifestar el nostre rebuig absolut a la violència que està patint Ucraïna i altres països del nostre món. Aquesta no potser la resposta a la solució dels conflictes.

“Les raons de la pau són més fortes que qualsevol càlcul d’interessos particulars i que tota confiança en l’ús de les armes”.

La nostra raó de ser és l’educació en els valors cristians de la pau i la justícia i amb aquests estem compromesos tots els que formem part de la comunitat educativa. Per això, aquests dies en els nostres centres estem reflexionant amb el nostre alumnat sobre la barbaritat de qualsevol guerra i sobre la necessitat de conèixer, acollir i respectar l’altre així com en la dignitat inalienable de qualsevol ésser humà. Per altra banda, l’escola cristiana s’ofereix a acollir a les seves aules  els infants, joves i famílies que arribin refugiats, tal i com ja ha fet en altres ocasions.

Escola Assís

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website