93 752 41 71

Panellets i castanyes a P4

Panellets i castanyes a P4

Aquesta setmana a P4 ha estat viscuda amb intensitat. Hem estat parlant dels diferents aliments que podem trobar per aquesta època de la tardor i dels panellets i de les castanyes.

Dimecres ens van dur tots els ingredients necessaris per poder elaborar els panellets (ametlla molta, sucre i les seves varietats de cirera, xocolata, coco, ametlla granulada i sencera).
Dijous pel matí vam preparar la massa fent la barreja de l’ametlla molta, el sucre, la pell ratllada de la llimona i una patata per tal de fer-la més amorosida.

I aquest divendres al matí ens vam convertir en pastissers fent els panellets. Què guapos i guapes estaven amb les seus davantals!
L’alumnat de 6è de Primària i la senyoreta Isabel ens van donar un cop de mà i així l’activitat es va poder dur a terme més fàcilment. Un cop finalitzat el procés d’elaboració dels panellets, l’alumnat de 6è de Primària va dur els panellets a la pastisseria Can Mayka, de Premià de Mar, per a que els enfornessin i els tinguéssim a punt per a la tarda.

En acabat vam anar al pati a veure com als nostres especials “castanyers” (el professor Sebastià i el professor Bernat) torraven les castanyes que va dur l’alumnat i vam fer una rotllana per a menjar-nos-les. I mira per on ens va fer una visita la Maria Castanyera.

Moltes gràcies a tothom (pares i mares, professorat, alumnat de 6è de Primària i 4t d’ESO i la pastisseria Can Mayka)  per a fer que aquest dia sigui molt festiu i puguem celebrar aquesta tradició a l’escola.

BONA CASTANYADA  I BONA FESTA DE TOTS SANTS!!!

Aquestes són les imatges de divendres passat.

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website