93 752 41 71

Celebrem la Festa de la Castanyada (P-5)

Bona tarda!!!

Un cop més hem pogut celebrar tots/es plegats/des la Festa de la Castanyada.

Ja portem uns dies fent activitats relacionades amb la Tardor i la Castanyada: fent treballs específics sobre aquesta temàtica, fent la sortida al bosc, ambientant-nos amb la presència a l’escola de la nostra castanyera particular, guarnint les classes amb el Racó de la tardor (moltíssimes gràcies pel vostre interès i per la vostra colaboració !!!),… i elaborant els esperats panellets. Ahir dijous, vam fer la massa i la vam deixar reposar tota la nit i avui divendres al matí ens hem convertit en autèntics pastissers i pastisseres (per cert, estàven moníssims/es amb els seus davantals). Gràcies a l’ajuda dels alumnes de 6è ens han quedat uns panellets boníssims.

Després d’esmorzar hem anat al pati a veure com els nostres “castanyers hawaianos” (parodiant a la calor, es clar!!!… 😉 ) torraven unes delicioses castanyes que ens hem menjat plegats al pati. I per últim, a la tarda hem pogut fer també, un petit tastet de panellets. Mmmmm que bons!!!

Ara toca celebrar la Castanyada en família així que només em queda desitjar-vos una MOLT BONA CASTANYADA a tots/es. Gaudiu molt i passeu-vos molt bé!!!

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website