93 752 41 71

“Al costat”

“Al costat”

Benvolgudes famílies.
Aprofito l’oportunitat que se m’ha ofert per, a través d’aquest mitjà, acomiadar-me de totes i tots vosaltres. Un comiat que, necessàriament, ha d’anar acompanyat del meu agraïment més sincer per la vostra dedicació i entrega al projecte “Escola Assís”. Sense la determinació d’un grup de mares i de pares no hagués estat possible tornar a engegar aquella escoleta de monges a mitjans dels anys setanta. Sense cadascuna i cadascun de vosaltres no hagués prosperat i, no cal dir-ho, sense vosaltres l’escola no tindria futur.
Afortunadament, hi heu estat i hi sou. Heu estat sempre al nostre costat. Personalment he notat el vostre escalf, el vostre suport i els vostres ànims al llarg dels més de 42 anys en què he tingut la sort i el privilegi de dedicar-me, conjuntament amb l’equip del professorat de l’escola, a la formació humana i acadèmica de les vostres filles i dels vostres fills. Amb elles i amb ells, però també amb vosaltres, he après i he rebut molt més del que he ensenyat i donat. Un motiu més per estar-vos agraït.
És moment, també, per a expressar les meves disculpes per totes aquelles expectatives a les que no he sabut respondre. Soc plenament conscient que en la presa de decisions no he encertat sempre. Com a professor he transmès a l’alumnat que l’error també forma part de l’aprenentatge i que acceptar-lo i acceptar-se és un bon punt de partida per a la millora.
Finalment, us voldria animar a seguir enfortint la comunitat educativa donant més suport que mai als plans de la vostra-nostra escola en els difícils moments que ens toquen viure. Que el nostre model d’escola no trontolli per les intromissions de tot tipus que sovint l’assetgen. Que seguim fidelment els principis que la van impulsar tant en els seus orígens com en la segona arrencada: una escola del nostre país i al servei dels infants i amb la finalitat de formar-los integralment com a persones que faran possible i viuran en un món més just, més solidari, més sostenible… millor.
Ben cordialment.


Josep Manel Ramos i Andreu

(setembre de 1979 – gener de 2022)

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website