93 752 41 71

A PUNT PER COMENÇAR!

A PUNT PER COMENÇAR!

Benvolguda família Assís

Passades les vacances d’estiu i amb el desig que les hàgiu gaudit al màxim, treballem per tal de posar en marxa el nou curs escolar 2021-22 d’aquí pocs dies. I ho farem acompanyats d’un lema molt inspirador que de ben segur ens ajudarà a reforçar el nostre sentiment de pertinença a l’escola: CREA PONTS: UNEIX-TE!

Un curs que vindrà marcat per nous projectes pedagògics que s’incorporen a la nostra pràctica docent amb l’objectiu d’ampliar i millorar la preparació competencial del nostre alumnat en el marc del millor ambient humà possible, necessari per fer de l’escola la nostra segona llar.

Amb aquest nou curs -i amb la sempre agraïda i valuosa col·laboració de l’AFA de l’escola- introduïm la robòtica a totes les etapes, des de P4 fins a 4t d’ESO. Amb ella, ens endinsem en un sistema d’aprenentatge multidisciplinar que permet als estudiants desenvolupar àrees de Ciències, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques d’acord amb un plantejament molt creatiu i motivador. També estrenem el projecte CLIL (Content and Language Integrated Learning) a partir de 3r de primària amb l’objectiu d’ampliar la presència de l’anglès a l’aula. Així, matèries curriculars com Plàstica, Tecnologia, Geografia o Física/Química esdevindran, a partir d’ara, en Arts & Crafts, Technology, Geography o Physics and Chemistry.

Tanmateix, sempre ens agrada recordar que, per sobre de tot, està l’alumne/a. Ell o ella i les seves circumstàncies. Per això els nostres docents, assessorats per l’equip d’Orientació i amb el seguiment individualitzat dels tutors /es, vetllen pel benestar de l’alumnat i pel seu millor aprofitament del curs.

Finalment, volem donar la benvinguda al professorat que s’incorpora a l’escola, alhora que expressem els nostres millors desitjos a nivell personal i professional pels qui ja no ens acompanyaran.

Unim-nos i anem creant ponts!

En nom de tota la comunitat educativa, bon curs a tothom!

Equip directiu 

Escola Assís

Setembre 2021

 

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website