93 752 41 71

Sant Jordi 2015!!! P-5

Bon dia a tots/es!

Ahir dijous 23 d’Abril vàrem viure plegats/des un dia molt i molt especial. Com bé sabeu era la Diada de Sant Jordi i a l’escola vam voler viure-ho festivament,  fent d’aquesta diada, un dia ple de roses, llibres i de moltíssima emoció i il.lusió.

A primera hora del matí vam fer l’esperat i novedós intercanvi de contes, guarnint la classe amb les “nostres” autèntiques i personals paradetes de llibres i contes. Després de poder fer un petit passeig fent una ullada a tots el contes i anar pensant quin és el que ens agradaria triar, vam fer l’elecció de forma molt ordenada, tranquil.la i amb molta expectació. L’atzar era qui determinada l’ordre de les tries i finalment tothom va quedar molt contenta/a i satisfet/a amb el conte escollit.

Després d’esmorzar, vàrem fer la tradicional sortideta a la Plaça de l’Ajuntament, on vam poder respirar l’ambient tan màgic que es crea en aquest dia tan bonic i especial per a la majoria de nosaltres, veient paradetes plenes d’un munt de llibres, contes i roses.

Esperem que el dia d’ahir fós tan especial com ho va ser per a nosaltres.

Aquí ho podreu comprovar

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website