93 752 41 71

Progama de Ràdio Premià de Mar dedicat a la Solidaritat

DSCN1477_optCom tots els dimecres a les 12 del migdia la ràdio de Premià de Mar dedica una hora a tractar temes relacionats amb l’escola i l’educació, en aquesta ocasió el tema a tractar eren les accions solidaries des de l’entorn escolar.

El nostre centre era l’encarregat d’organitzar aquest programa i per aquest motiu vam convidar a participar a dues institucions molt implicades en accions solidàries, Càrites i Creu Roja. També van participar La Salle i la Lió, així com una alumna de 4t d’ESO de la nostra escola, Carla Fernández. Els alumnes van explicar les seves experiències de solidaritat, així com les seves sensacions i pensaments a l’hora de portar-les a la pràctica.
Finalment, les institucions de Càrites i Creu Roja van tenir l’oportunitat d’explicar com les escoles participen o poden participar en un futur dels seus projectes , també van fer referència a aquelles demandes que veuen en el dia a dia en la seva tasca humanitària i de servei a les persones de Premià de Mar amb més necessitats.

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website