93 752 41 71

P-5 Celebrem la VII FESTA DE L’ESPORT

Bon dia a tothom!

El passat dijous 4 de juny tots els alumnes d’ed.Infantil i Primària vàrem celebrar la súper esperada i divertida “VII Festa de l’Esport”.

A primera hora del matí, ens vam trobar tot el pati de pedres guarnit i molt ben preparat per poder fer, amb l’ajuda de tots els nois i noies de 4rt de l’ESO, unes originals “estacions” amb jocs d’aigua, circuits, tirolines, disfresses,… on en petits grups de 7 alumnes aprox. anirien passant per jugar a cada una d’elles. Després vàrem finalitzar l’activitat del matí fent una “mini-sessió” d’aeròbic/zumba amb una coreografia molt fàcil i original.

A la tarda va arribar un dels moments més esperats i emotius de la festa. Els nens i nenes de P-5 érem els encarregats d’inaugurar la tarda “OLÍMPICA”amb el nostre ball. Després de molts dies d’assaig, el resultat va ser espectacular. Ho van fer MOLT BÉ!!!… encara se’ns posa la pell de gallina quan veiem i recordem el moment.

La festa va continuar amb la resta de balls i coreografies dels altres alumnes d’Inf. i Prim. i de la posterior entrega de bandes, diplomes i d’uns globus de colors molt divertits. La rematada final va ser el ball conjunt que vàrem fer TOTS (alumnes i professors) plegats a la pista seguint els passos que ens anaven marcant 3 alumnes de 6è de Prim. amb un cançó molt marxosa. Va ser una manera molt original d’acabar la tarda.

Voldríem agrair des d’aquí, a gran part del professorat de l’ESO per la seva col.laboració (banderes, pebeter, antorxa,…) , també a tot l’alumnat de 4rt d’ESO per tota l’ajuda i  la feina feta abans, durant i després de la festa,…  i sobretot  i molt especialment a en Bernat (professor de psicomotricitat i Ed. Física) per la seva implicació, la seva incondicional dedicació,  per la seva “paciència” i sobretot per la seva energia, il.lusió i ganes de poder fer possible un dia tan especial com el que vàrem viure dedicat a l’ESPORT.

Us deixem amb un recull de les millors imatges de la festa… (d’aquí uns dies “penjarem” el vídeo del ball que vàrem fer a la tarda)

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website