93 752 41 71

Les activitats nàutiques i les escoles a la ràdio

El passat dimecres, 19 d’octubre, l’Escola Assís va organitzar el programa de ràdio de Premià de Mar dedicat a la pràctica d’activitats nàutiques (vela, caiac, rem…) en horari escolar.

Van participar professors i alumnes de primària i secundària de diferents centres educatius de Premià de Mar: Institut, Mar Nova i Escola Assís. També vam poder comptar amb la presència del gerent de la Federació Catalana de Vela, el Sr. Josep Seguer,  a qui volem agrair la seva assistència i participació.

Durant el programa els nens i les nenes van poder explicar les seves experiències viscudes a mar en les diferents sortides que han fet amb les seves respectives escoles.

Els més grans van disposar d’un temps per expressar les avantatges dels esports nàutics en l’entorn escolar, però també es va fer incidència en les dificultats que es troben per poder arribar a més nens i amb més freqüència.

De la nostra escola van participar el professor d’educació física, en  Bernat Casas i l’alumne de 4t d’ESO , en Jorge Velasco. També volem agrair la col·laboració en la realització del programa a en Xavier Torres, pare de l’escola.

radio12 radio3 radio6

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website