93 752 41 71

Lectures recomanades!

Estimades famílies:

Us he preparat una llista de lectures recomanades que els hi podrien agradar a les vostres filles i fills.  A l’escola dediquem estones a la lectura autònoma i la veritat és que llegeixen molt i mostren gust per la lectura. El llibre de lectura obligatòria de castellà, “Rumbo al sud”, els hi ha agradat molt i els llibres que els hi proposo van una mica en aquesta línea. Doncs ara que arriba Nadal, he pensat que  aquesta llista de llibres, us podria interessar. Aquests llibres els podeu trobar a la llibreria de Premià de Mar, el Vapor vell.

  • El Roger i el seu falcó (Anna Vila): “El falcó del Roger havia creat moltes expectatives a tota la colla del poble, i això feia que al noi el deixessin una mica de banda. Però a poc a poc, amb l’ajuda entusiasta del Pere i el suport del seu mestre falconer, el Roger anirà obrint-se camí i s’integrarà en el grup, i fins i tot algunes vegades en serà un element imprescindible. Això sí, sempre amb la companyia del seu falcó. Aquest llibre permet conèixer un món apassionant i engrescador com el de la falconeria, en el qual vas descobrint la infinitat de valors humans que implica la seva pràctica.”

 

  • L’Albert i els coloms missatgers (Anna Vila): “L’Albert és a punt de fer deu anys i el regal que més desitja és un mòbil. Intenta que els seus pares es convencin que el necessita, però no ho aconsegueix. També prova d’explicar a l’avi els avantatges que suposaria tenir-ne un per poder enviar missatges i comunicar-se amb els amics. L’avi sembla prou convençut, però el dia de l’aniversari de l’Albert, li regala dos ous de coloms missatgers!”

 

  • Ningú és un zombie (Jordi Folk): “El Waldemar Izczyszyn arriba al nostre país procedent dels països de l’ Est, i aviat els seus nous companys d’escola s’adonaran que el noi no és com ells: no té dents ni sang, quan no perd un braç perd la rialla, fins i tot sembla que no té nom a casa seva, l’ anomenen Ningú. I totes aquestes diferències faran que molts acabin perdent el cap.”

 

  • Allò de l’avi (Anna Manso): “La meva vida s’ha convertit en un embolic de dimensions còsmiques. Ja no tinc ni idea de qui sóc. Només sé que pertanyo a l’espècie humana, em dic Salva, tinc setze anys, i sóc al sofà de casa, concentrat. Vull fer memòria i tirar uns mesos enrere, quan encara era feliç. Abans que passés allò de l’avi i ser feliç resultés impossible.”

 

  • Wonder (J.P. Palacio). El primer llibre de Wonder els hi estic llegint a estones a classe, però si el volen és un llibre molt maco de tenir. Hi ha tota una col·lecció d’aquest llibre: “August (Auggie) Pullman ha nascut amb una greu deformació a la cara i s’ha hagut de sotmetre a tantes operacions que no ha pogut anar mai a l’escola; fins ara, que té deu anys i està a punt de començar cinquè a l’escola Beecher. Si alguna vegada heu sigut nous, ja sabeu que dur que és… Doncs imagineu-vos com deu ser quan tens una cara com l’August. ¿Aconseguirà que els seus companys l’acceptin com un més, encara que sigui el nen més estrany que han vist mai?”

 

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website