93 752 41 71

L’abril a l’escola

Durant aquest mes hem anat al Circ Cric, hem fet sortides amb bicicleta, s’ha començat l’esport blau, hem celebrat la festa de l’escola i Sant Jordi.

La setmana de Sant Jordi l’escola s’omple de literatura i fantasia, ja sigui a l’espai o amb les activitats. 

Els cursos d’Educació Primària van elaborar les escates d’un dels protagonistes de la llegenda de Sant Jordi: el drac. Unint totes les parts, van crear un gran drac que ha engalanat el passadís de l’edifici modernista. 

L’alumnat d’Educació Infantil van gaudir de diverses històries narrades per les seves famílies. És un plaer compartir moments amb les famílies a l’aula i els contes i les seves escenografies van fer gaudir-los molt. 

El divendres 21 al matí, es va fer el lliurament de premis de la 17a edició dels Jocs Florals de l’escola.

  • L’etapa d’Educació Infantil hi participa amb dibuixos de la llegenda. 
  • L’etapa d’Educació Primària amb diferents modalitats depenent del curs. 1r va fer rodolins, 2n prosa, 3r i 4t poemes i 5è i 6è podien escollir entre poesia i prosa. 
  • L’alumnat d’ESO es va poder presentar a prosa i poesia de català, castellà, anglès i francès. 

L’alumnat de Primària va acabar la jornada amb la primera edició de La Jordienca, una gimcana organitzada pel professorat de l’etapa. Així, vam gaudir d’una tarda lúdica que va permetre recuperar treballar per les famílies creades a l’inici de curs dins del Centre d’Interès Escola MAssís.

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website