93 752 41 71

Hem sortit a TV3!

Aquesta és l’anècdota, però al darrere hi ha tota una sèrie de circumstàncies que us volem explicar:

El dia 12 de març per la tarda, després de la notícia que començava un confinament de dues setmanes per esquivar el contagi del Covid-19, els tutors d’Infantil i Primària ja van donar algunes indicacions als alumnes i els van proposar algunes tasques. Però ja des dels primers dies, entremig de reunions virtuals, trucades i correus, es va pensar que seria bo per als nostres alumnes (sobre tot per als més petits) que no es trenqués el contacte amb els seus mestres i així mantenir viu el vincle. Per tant, cercar un bon acompanyament de l’alumnat en la distància i fer suport emocional, es convertia en el nostre principal objectiu. Així es va anar gestant la idea de fer uns comunicats visuals que anessin sortint durant la setmana a la pàgina web de l’escola. El divendres dia 20 ja es va anunciar per la xarxa i la nostra sorpresa fou que des del programa Planta Baixa de TV3 s’interessessin per la nostra idea. El dilluns van connectar amb directe amb l’Àngel i van passar un tros del vídeo promocional. I ja tenim la canalla entretinguda!

La manera com vam tancar la setmana amb els alumnes d’ESO va ser diferent. Els quatre cursos estaven realitzant el Treball de síntesi/Projecte de recerca en jornada intensiva. El dia 12 al migdia, preveient que acabaríem confinats, ja vam avisar els alumnes que s’emportessin tot el material cap a casa per si havíem de treballar a distància. Cada dilluns els tutors envien o comparteixen les tasques que han anat preparant els professors de les diferents matèries. Així, durant la resta de la setmana anem resolent dubtes o preguntes que ens van fent.

Mai abans ens havíem trobat en una situació semblant i ha estat un veritable repte per a tots adequar-nos a les circumstàncies. Esperem poder tornar aviat a la normalitat, però mentrestant els mestres i les mestres (professors i professores) farem tot el possible per continuar al costat dels nostres alumnes!

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website