93 752 41 71

Fi de curs 19-20 !

Malgrat les estranyes condicions en què s’ha desenvolupat aquest darrer tram del curs, des de l’escola hem volgut que tots els nostres alumnes tinguessin l’oportunitat d’acomiadar-se del tutor/a i dels seus companys/es. Per això hem organitzat sessions de comiat de 45 minuts per torns durant aquests darrers dies. Hem vist moltes cares de sorpresa i d’incredulitat, però també d’alegria per tornar a trepitjar de nou l’escola.

I els alumnes de 4t d’ESO que acaben l’escola.? Això és un tema a part!

Després de molts anys amb només alumnes de parvulari, l’Escola Assís va anar creixent fins arribar a 8è d’EGB. El juny del 1986 va marxar la primera promoció i vam començar a preparar un bon comiat pels alumnes que deixaven l’escola. Això només es va interrompre per passar d’EGB a ESO. Sempre ha sigut un acte amb la presència de les famílies i tot el professorat, amb una Eucaristia preparada pels mateixos nois i noies, seguida de parlaments, vídeos, lliurament de l’orla del curs i altres petits detalls.

Després de 34 anys, les circumstàncies del COVID-19 ens han portat a fer un Comiat molt adaptat. No hem pogut comptar amb la presència de les famílies, i de professors només els imprescindibles (Tutor, Cap d’estudis, Director i representant de la Titularitat); sort que finalment, gràcies a les noves tecnologies, l’hem pogut seguir tots en directe. L’hem fet al matí i no al vespre. Hem hagut de reduir la durada i no hem pogut oferir el “pica-pica” acostumat….

Ha sigut tot molt diferent, però a l’hora també molt emotiu. I potser, de tots… serà el comiat que més recordarem!

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website