93 752 41 71

Festa de St.Jordi a P5

Festa de St.Jordi a P5

Aquesta setmana ha estat molt especial a l’escola. Hem celebrat la Festa de St.jordi obrint les portes de l’escola als pares i a les mares de la classe de P5 que vulguessin venir a explicar-nos algun conte dins de l’activitat “conta contes”.

Dimarts a la tarda l’Àngel i la Meri ens van explicar “La cabreta i els set llops” i la Miriam ens va explicar “El drac de banyoles”. Dimecres al matí, la Vanesa ens va explicar “L’Edu, el petit llop” i dijous per la tarda, el Salvador ens va explicar els contes “La rateta que escombrava l’escaleta” i “El vestit nou de l’emperador”, la Isabel ens va explicar “la cenicienta” i per finalitzar, l’Àfrica ens va explicar “Dino, Amigos a la fuerza”.

I a l’última hora de la tarda vam tenir una gran sorpresa, quan en Mumu, el dinosaure de l’últim conte, ens va visitar a la classe.

Per finalitzar la setmana, vam fer l’entrega de premis del concurs de dibuix de la llengenda de St.jordi que en el qual totes les nenes i els nens de P5 van fer-ho molt bé! Les guanyadores i el guanyador d’aquest any han estat la Daniela T, la Maryama i l’Àlvaro.

Moltes gràcies a tothom per la vostra col.laboració i aportació per a fer viure un St.Jordi proper a les nenes i als nens!

St.Jordii1St.Jordii2St.Jordii3St.Jordii5 St.Jordii6St.Jordii4St.Jordii7

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website