93 752 41 71

Dia Escolar de la No Violència i la Pau

Benvolgudes famílies,

Des del 1964, el dia 30 de gener, aniversari de la mort del Mahatma Gandhi, es treballa el “Dia Escolar de la NO-violència i la Pau” (DENIP), que propugna una educació permanent en i per la concòrdia, la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans, la no-violència i la pau. Una iniciativa a la qual cada any està convidada a participar tota la comunitat educativa de tots els nivells i països.

A iniciativa de la Plataforma Premià de Mar per l’Escola Pública, i comptant finalment amb la benvolguda participació de tota la comunitat educativa, escoles públiques i concertades, hem organitzat un seguit d’actes al voltant del tema de les persones refugiades amb la col•laboració de l’Ajuntament de Premià de Mar.
Entre tots els actes organitzats, que no solament són de la comunitat educativa, el dilluns 30 de gener les escoles ens trobarem a la plaça de la Sardana de Premià de Mar entre les 10 i les 11hores on es llegirà un manifest conjunt, escrit en col•laboració de tots els alumnes de 6è del poble, es realitzarà un mosaic al•lusiu i es cantarà una cançó adaptada per a l’ocasió.
Les famílies esteu convidades a assistir a l’acte però us demanem que us quedeu al voltant de la plaça i no entreu a l’espai reservat per a totes les escoles.
Moltes gràcies
L’equip de mestres

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website