93 752 41 71

Col·laboració amb el pessebre entre 3r d’ESO i P 4

Zohra Aboulfounoun, alumna de 3r d’ESO

L’activitat del pessebre, amb els nens i nenes de P-4 va ser molt agradable. Una manera de comunicar-nos amb ells, de fer-los somriure.
A mi em va agradar molt i ho vaig passar molt bé amb tots els nens.

Jordi Rubís, alumne de 3r d’ESO.

L’estona amb els nens petits va estar súper bé. No va ser gens difícil acabar-ho tot i ho vaig passar francament bé.

Núria Soler, alumna de 3r d’ESO.

Com a alumna de 3r d’ESO, m’ha agradat molt compartir la tarda amb els petits de P-4 fent el pessebre per a aquest Nadal. Ens ho vàrem passar molt bé, tant els petits com els grans, fent el possible perquè les figures quedessin molt bé. Ens va costar, però amb molt d’esforç ho vàrem aconseguir.

Noa Arce, alumna de 3r d’ESO.

Després d’haver pogut compartir l’experiència de fer un pessebre amb els petits, puc dir que va estar molt i molt bé estar amb ells tota la tarda, explicant-nos historietes que passaven a la classe de P-4, ajudant-nos en tot el que podien, que no era poc, i sobretot, el que més vàrem fer, rient. En el meu cas, ens va tocar fer l’àngel i vàrem passar genial. Fer de ”pares i mares” per a ells durant una tarda et diverteix molt. Només els puc dir, als de 3r de l’any vinent i l’altre i l’altre, que vagin amb qui vagin, els toqui qui els toqui, gaudiran moltíssim de l’experiència i s’adonaran de la il·lusió que els fa als petits estar amb nosaltres.

[slideshow_deploy id=’997′]

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website