93 752 41 71

Castanyes amb mascareta

A la nostra escola sempre hem viscut molt intensament la Festa de la Castanyada.

En una situació de ”normalitat”, ens prepararíem per a celebrar-la com sempre hem fet: menjant castanyes al pati tots junts, fent panellets, preparant la festa de l’AFA de l’escola amb la col·laboració de l’alumnat de 4t d’ESO, etc.

Tot i els inconvenients del moment, el professorat de l’escola valora molt la idea de no deixar de fer aquelles coses que ens ajuden a ser quelcom més que un espai acadèmic. Necessitem compartir aprenentatges amb l’alumnat però també rialles, diversió, celebracions… És per això que aquest divendres, 30 d’octubre, hem torrat castanyes al pati per a tots els alumnes d’acord amb les mesures de seguretat i d’higiene necessàries per a garantir la màxima seguretat. L’AFA ens ha proporcionat les castanyes, fet que els agraïm profundament. Les paperines les han fet els alumnes i han estat reposant una setmana per a més seguretat.

També hem ambientat les aules d’acord amb la tradició d’aquesta celebració i hem convidat a tot l’alumnat d’infantil i primària a venir disfressats de castanyers o castanyeres.

Ah! i ens ha visitat la castanyera de Premià que ha estat a P3 explicant un conte.

Ja veieu!: Malgrat tot….Bona Castanyada a tots !

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website