93 752 41 71

Capbussades literàries

A través de diversos formats i experiències, el nostre alumnat participa del plaer de la lectura i l’escriptura com a recurs imprescindible per a assolir bons recursos d’aprenentatge… i per fer volar la imaginació!

Així, les nenes i els nens de l’etapa de primària estan participant en el XVIII del Premi Pilarín Bayés. Aquest Premi escolar ofereix la possibilitat d’escriure contes i convertir-se en autores i autors d’un llibre il·lustrat per la Pilarín. Formar-ne part d’aquest projecte on al darrera de cadascun s’hi mostren valors i emocions és un gran repte.  Molta sort!

A secundària, el grup de 3r d’ESO ha tingut l’oportunitat de compartir una trobada literària per vídeo trucada amb l’escriptora de la novel·la que han llegit aquests darrers dies. Li han traslladat alguns dubtes sobre la reacció d’algun personatge o com s’ha desenvolupat algun fet. L’autora -avui Maria Mercè Roca- ens ha escoltat des de casa seva a Girona. Ha respost les preguntes de l’alumnat i ens ha explicat com és el seu dia a dia com escriptora. També ens ha avançat el contingut embrionari de la novel·la que té entre mans. De ben segur que la llegirem!!!

Martí Sánchez Pedra

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website