93 752 41 71

Caminada Família-Escola

Amb motiu de l’inici de curs i la festivitat de Sant Francesc (patró de la natura i del medi ambient) i el lema d’aquest curs: AMB TU, SEGUIM EL VIATGE! LET’S GO! l’escola ha impulsat, per aquest curs 2016-17, una Caminada no competitiva oberta a tothom (famílies, alumnes, exalumnes i personal del centre) que ha tingut lloc aquest passat  diumenge 9 d’octubre.

L’objectiu de la Caminada ha estat facilitar les relacions entre les famílies i l’escola, i alhora, promoure el coneixement de l’entorn més proper del nostre poble, tot fomentant la pràctica de l’esport i l’activitat física.

Ha estat una Caminada de 3 km (Escola Assís-Cadira del Bisbe) plena d’emocions, d’aventures, de xerrades, de rialles i de molts bons moments.

El gran èxit ha estat possible gràcies als 370 participants, i els bons resultats obtinguts han quedat pal·lesos gràcies a les ganes, l’empenta i la il·lusió que tota la Comissió que ha organitzat aquest novedós i engrescador projecte hi ha dipositat (personal docent de l’escola i membres de l’AMPA a més de la col.laboració d’alumnes de 3r i 4t d’ESO i  les “Atabalades” de Premià de Mar).

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOT@S PER FER-HO POSSIBLE!!!

DCIM106GOPRO
DCIM106GOPRO

 

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website