93 752 41 71

Cultiva’t

El passat dia tretze de maig el grup de 4t de primària de l’escola va participar del projecte Cultiva’t. El Cultiva’t és una iniciativa impulsada per l’Ajuntament per a fer que els nens i nenes puguin conèixer la terra i els seus productes.

Durant la sortida vam estar acompanyats de persones coneixedores dels treballs de camp i vam fer una visita pels horts socials de Premià. Ens varen explicar la funció tan important que fan per al poble i tot gestionat per a voluntaris i voluntàries que amb la col·laboració de Càritas dediquen el seu temps lliure als altres, ja que conreen la terra per a destinar els productes de la collita al centre de distribució d’aliments.

Vam conèixer quins cultius s’hi fan i la temporalitat d’aquests, també ens varen fer cinc cèntims del sistema de regadiu i finalment vam poder fer la collita d’unes quantes faves.

Tot això acompanyat d’una contextualització molt ben feta de l’Eloi, que ens va traslladar als inicis del nostre poble, les masies i la vida al camp.

Els nens i nenes de quart es van endur una molt bona experiència i van poder entendre des de dins la professió de la pagesia, avui en dia tan important però per desgràcia cada cop més inexistent.

Gemma Pérez

Processed with VSCO with c1 preset

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website